| BİTKİLER UYGULAMA ŞEKLİ UYGULAMA DOZU |
| Elma,Armut,Kiraz,Narenciye | Tomurcuk patlaması döneminde Hasat sonrasında, yaprak dökümünden önce | 100-200 g/dekar veya 100 litre su |
| Üzüm | Çiçeklenme öncesinde 10-14 gün arayla Hasat sonrasında, yaprak dökümünden önce | 100-200 g/dekar veya 100 litre su |
| Zeytin | Tomurcuk patlamasıyla çiçeklenmenin başlangıcı arasındaki dönemde | 100-200 g/dekar veya 100 litre su |
| Pamuk | Çıkıştan 21 – 28 gün sonra (örneğin 4-6 yaprak dönemde) İlk uygulamadan 10 – 14 gün sonra | 100-200 g/dekar veya 100 litre su |
| Şeker Pancarı | 4-6 yaprak dönemde 10-14 gün sonra 1 ya da 2 kez uygulamayı tekrarlayın | 100-200 g/dekar veya 100 litre su |
| Mısır | 4 ile 8 yapraklı dönemde | 100-200 g/dekar veya 100 litre su |
| Çilek | Yeşil tomurcuk döneminden çiçeklenme başlangıcının hemen öncesindeki döneme kadar Hasat sonrasında, yaprak yaşlanması öncesinde | 100-200 g/dekar veya 100 litre su |
| Hububat | 2 yapraklı dönemden birinci boğum oluşumuna kadar olan dönemde | 100-200 g/dekar veya 100 litre su |