LIFE
İçeriği | %W/W |
Toplam Azot (N) | % 15 |
Suda Çözünür Çinko (Zn) | % 4 |
İçeriği | %W/W |
Toplam Azot (N) | % 15 |
Suda Çözünür Çinko (Zn) | % 4 |
BİTKİ UYGULAMA DÖNEMİ ÖNERİLEN DOZ | ||
Narenciye | İlkbahar sürgünleri 2/3 oranında uzadığında üç hafta arayla yapraklara püskürtülür | 100 cc/dekar veya 100 litre su ile |
kiraz-Şeftali-Kayısı-Erik | Bitki yaprak oluşumunu tamamladıktan sonra | 100 cc/dekar veya 100 litre su ile |
Hububat(Buğday-Arpa) | Sap uzama evresinde ilk,birinci boğum oluşumunda ikinci uygulama | 200 cc/dekar veya 100 litre su ile |
Elma-Armut | Çiçek açma döneminde ilk,taç yaprakları döküldükten sonra ikinci uygulama | 100 cc/dekar veya 100 litre su ile |
Lahana, Ispanak | 5. yaprak açmadan önce uygulanır | 100 cc/dekar veya 100 litre su ile |
Mısır, Pamuk | 5-7 yaprak öncesi ilk,15 gün sonra ikinci uygulama | 200 cc/dekar veya 100 litre su ile |
Patates-Soğan-Havuç | Çiçeklenme öncesi | 100 cc/dekar veya 100 litre su ile |
Bağ | Tam çiçeklenmeden iki hafta önce ilk,çiçeklenme ile meyve oluşumu arasında ikinci uygulama |
150 cc/dekar veya 100 litre su ile |
Domates-Biber- Salatalık-Kabak |
Erken dönemde ve noksanlık durumunda |
200 cc/dekar veya 100 litre su ile |
Çilek | Erken dönemde ve noksanlık durumunda | 200 cc/dekar veya 100 litre su ile |
Fındık | Sürgün zamanı ve eksiklik durumunda | 200 cc/dekar veya 100 litre su ile |
Antep Fıstığı | Meyve oluşumundan 1 ay önce 10-15 gün arayla 2 kez | 150 cc/dekar veya 100 litre su ile |
Soya | Çiçeklenme öncesi | 200 cc/dekar veya 100 litre su ile |
Zeytin | Çiçeklenme öncesi | 250 cc/dekar veya 100 litre su ile |
Kivi | Erken dönemde | 100 cc/dekar veya 100 litre su ile |