BLOSSOM
| İçeriği | %W/W |
| Toplam Azot (N) | % 5 |
| Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | % 15 |
| Suda Çözünür Çinko (Zn) | % 5 |
| İçeriği | %W/W |
| Toplam Azot (N) | % 5 |
| Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | % 15 |
| Suda Çözünür Çinko (Zn) | % 5 |
|
ÜRÜN KULLANIM DÖNEMİ SULAMA SUYU İLE KULLANIM DOZU YAPRAKTAN KULLANIM DOZU (100L SUDA) | |||
| Açık Tarla Sebzeleri, Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Fasulye, Kavun Vb. |
Şaşırtmadan itibaren, gelişme dönemi boyunca 10 gün ara ile |
2-2,5 L/da |
125-175 cc |
|
Sera Ve Örtü Altı Sebzeleri | Şaşırtmadan itibaren, gelişme dönemi boyunca |
2-2,5 L/da |
125-175 cc |
|
Meyve Ağaçları | Vegetatif gelişme dönemi boyunca 1-2 hafta ara ile |
2-2,5 L/da |
150-200 cc |
| Bağlar | Aktif gelişme döneminde | 2-3 L/da | 150-200cc |
| Zeytin | Çiçeklenme öncesi ve meyve tutumu sonrası | 2-3 L/da | 150-200cc |
|
Narenciye | Bahar sürgün gelişimi boyunca 10 gün ara ile 2-3 uygulama |
2-3 L/da |
150-200cc |
| Fındık | Aktif gelişme dönemi boyunca | 2-3 L/da | 150-200cc |
|
Çilek | Şaşırtmadan itibaren, Vegetatif gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama |
2-3 L/da |
150-175cc |
| Şekerpancarı, Patates, Havuç | Vegetatif gelişme dönemi boyunca | 2-2,5 L/da | 150-200 cc |
|
Buğday, Arpa, Çeltik, Ayçiçeği, Mısır, Pamuk |
Aktif gelişme dönemi boyunca |
2-3 L/da |
150-200cc |