FULVICA LIQUID
İçeriği | % W/W |
Toplam Organik Madde | % 10 |
Toplam (Humik + Fulvik) Asitler | % 15 |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | % 3 |
pH | 10 - 12 |
İçeriği | % W/W |
Toplam Organik Madde | % 10 |
Toplam (Humik + Fulvik) Asitler | % 15 |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | % 3 |
pH | 10 - 12 |
ÜRÜN ÇEŞİDİ UYGULAMA ZAMANI YAPRAKTAN (100 LT SU) TOPRAKTAN (DEKAR) | |||
Domates, Biber, Patlıcan | Dikimden 10-15 gün sonra başlayacak 15 gün aralıklar ile hasat sonuna kadar, |
200-250 cc |
250-400 cc |
Hıyar, Kavun, Karpuz | Meyve tutumundan önce ve 15 gün ara ile hasat dönemine kadar |
200-250 cc |
250-400 cc |
Sebzeler(tohumdan) | Çiçek öncesi çiçekten 20 gün sonra ve 20 gün aralıklarla, |
200-300 cc |
250-400 cc |
Narenciye | Çiçek öncesi ve çiçekten sonra 20 gün sonra 20-30 gün ara ile, |
200-300 cc |
250-400 cc |
Elma, Armut, Kiraz, Vişne, Şeftali, Ayva, Kayısı | Çiçeklenme sırasında çiçekten 20 gün sonra ve 20-30 gün aralıklarla, |
200-300 cc |
250-400 cc |
Tahıllar (mısır, buğday, arpa vb.) | Ekim öncesi tarla hazırlığında kardeşlenme öncesi herbisitle karıştırılarak, |
400-500 cc |
250-400 cc |
Şeker pancarı, Patates ve yumrulu bitkilerde | Ekim öncesi tarla hazırlığında ve sulama suyuna karıştırılarak veya ilaçlama ile bitki 2-3 yaprak olduğu zaman 15 gün ara ile, |
200-300 cc |
300-500 cc |
Üzüm Bağı | Sürgünler 10-15 cm olunca çiçeklenme öncesi dene tutumu ve gelişiminde, |
200-300 cc |
250-400 cc |
Yeşil Alanlar | Tohum ekiminden önce toprak hazırlığında çim alanların bakımından kışa girerken uygulanır. |
200-300 cc |
300-500 cc |