BİTKİ KULLANMA AMACI VE DÖNEMİ KULLANMA DOZU (100LT SUYA) |
Tarla Bitkileri, Buğday, Şeker Pancarı | Yaprak döneminden itibaren çiçeklenme öncesinde 5-6 uygulama | 40-50 g/da yapraktan |
Endüstri Bitkileri | Yaprak döneminden itibaren çiçeklenme öncesinde 3-5 uygulama | 40-50 g/da yapraktan |
Meyveler (Kiraz, Kivi, Ceviz, Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Fıstık) | Toplamda 5-6 uygulama |
Tomurcuk ve çiçeklenmenin öncesinde, sürgün büyüme döneminde | 40-50 g/da yapraktan |
Meyve oluşumunda | 50-60 g/da yapraktan |
Çiçeklenme Sonrası meyvelerin büyümelerinin devam etme sürecinde | 50-60 g/da yapraktan |
Sebzeler | Toplamda 8-10 Uygulama | |
3-5 Yapraklı Dönemde | 40-50 g/da yapraktan |
3 hafta sonra çiçeklenme döneminde | 50-60 g/da yapraktan |
Yem Bitkileri | Toplamda 2-3 uygulama | |
İlk çıkıştan ve her biçimden sonra | 40-60 g/da yapraktan |
Süs Bitkileri | Dikimde ve her 10 gün ara ile | 30-50 g/da yapraktan |
Seracılıkta | İlk dikimde, dikimden 2 Hafta Sonra ve her iki haftada bir | 60g/100L su 200g/da damlama ile |