ORGANİK GÜBRE /OCEAN LIQUID


OCEAN LIQUID

İçeriği

% W/W

Organik Madde

% 14

Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)

% 2

Alginik Asit

% 0,4

EC

11,4 (dS/m)

PH

9 - 11

         Bitkiler                                   Uygulama Şekli ve Zamanı                                                             Yapraktan                            Topraktan

                                                                                                                                                                                          Uygulama                    Uygulama 

                                                                                                                                                                    (100 LT su)                              (Dekar)

Hıyar, Biber, Patlıcan, Kabak, Fasulye, Bezelye, Domates

1. uygulama çiçek döneminde,

 

150-200 cc

 

1 lt

2. uygulama ilk uygulamadan sonra 15-20 gün arayla 3 defa uygulanır.

Maydanoz, Marul, Lahana, Havuç, Karnabahar, Soğan, Pırasa

1. uygulama 5-6 yapraklı iken,

 

150-200 cc

 

1 lt

2. uygulama ise ilk uygulamadan 2-3 hafta sonra uygulanır.

 

Pancar

İlk uygulama 3-5 yapraklı iken

 

150-200 cc

 

1 lt

2. uygulama ise ilkinden 2 hafta sonra

 

Patates

1. uygulama çiçek öncesi,

 

150-200 cc

 

1 lt

2. uygulama ise çiçekten 3 hafta sonra uygulanır.

 

Kavun, Karpuz

1. uygulama yan kol oluşumunda,

 

150-200 cc

 

1 lt

2. uygulama ilk meyve oluşumunda

3. uygulama ikinci atımdan 15-20 gün sonra uygulanır.

 

Pamuk

İlk uygulama tarak başlangıcında,

 

150-200 cc

 

1 lt

2. uygulama çiçek öncesi,

3. uygulama koza oluşumundan sonra uygulanır.

 

Narenciye, Limon, Portakal, Mandalina

1. uygulama çiçek öncesi,

 

150-200 cc

 

1 lt

2. uygulama meyve oluştuktan sonra,

3. uygulama ise meyveler ceviz büyüklüğünde iken uygulama yapılır.

Elma, Armut, Erik, Kayısı, Şeftali, Kiraz, Vişne

İlk uygulama çiçek sonrası,

 

150-200 cc

 

1 lt

2. uygulama ise birinci uygulamadan 15-20 gün sonra tatbik edilir.

 

Muz

1. uygulama mayıs ayı ortasında,

 

150-200 cc

 

1 lt

2. uygulama ise 4-6 hafta arayla 2 defa uygulanır.

 

Çilek, Ahududu

1. uygulama çiçek öncesi

 

150-200 cc

 

1 lt

2. uygulama ise birinci uygulamadan sonra 15 gün arayla 2 defa tatbik edilir.

Buğday, Arpa, Çeltik, Yulaf

Kardeşlenme döneminde uygulama yapılır.

150-200 cc

1 lt

 

Zeytin, Fındık, Ceviz

İlk uygulama çiçek öncesi,

 

150-200cc

 

1 lt

2. ise meyve tutumunda uygulanır.

Çiçeklikte

Bitkinin her devresinde 15 gün arayla uygulama yapılabilir.

150-200cc

1 lt