ORGANİK GÜBRE /AMINOSTAR


AMINOSTAR

İçeriği

% W/W

Toplam Organik Madde

% 80

Organik Karbon

% 15

Organik Azot

% 4

Serbest Aminoasitler

% 30

Maksimum Nem

% 20

pH Aralığı

3 - 5

 

BİTKİ                                                          KULLANMA AMACI VE DÖNEMİ                                                              KULLANMA DOZU (100LT SUYA)

 

Tarla Bitkileri, Buğday, Şeker Pancarı

 

Yaprak döneminden  itibaren çiçeklenme öncesinde  5-6 uygulama

 

40-50 g/da yapraktan

 

Endüstri Bitkileri

 

Yaprak döneminden  itibaren çiçeklenme öncesinde  3-5 uygulama

 

40-50 g/da yapraktan

 

 

 

Meyveler

(Kiraz, Kivi, Ceviz,

Elma, Armut, Şeftali,

Kayısı, Fıstık)

 

Toplamda 5-6 uygulama

 

Tomurcuk ve çiçeklenmenin öncesinde, sürgün büyüme döneminde

 

40-50 g/da yapraktan

 

Meyve oluşumunda

 

50-60 g/da yapraktan

 

Çiçeklenme Sonrası meyvelerin büyümelerinin devam etme sürecinde

 

50-60 g/da yapraktan

 

 

 

Sebzeler

 

Toplamda 8-10 Uygulama

 

 

3-5 Yapraklı Dönemde

 

40-50 g/da yapraktan

 

3 hafta sonra çiçeklenme döneminde

 

50-60 g/da yapraktan

 

 

Yem Bitkileri

 

Toplamda 2-3 uygulama

 

 

İlk çıkıştan ve her biçimden sonra

 

40-60 g/da yapraktan

 

Süs Bitkileri

 

Dikimde ve her 10 gün ara ile

 

30-50 g/da yapraktan

 

Seracılıkta

 

İlk dikimde, dikimden 2 Hafta Sonra ve her iki haftada  bir

 

60g/100L su 200g/da damlama ile