| BİTKİ UYGULAMA DÖNEMİ YAPRAKTAN UYGULAMA TOPRAKTAN UYGULAMA (100LT SU) (DEKAR) |
| Domates, Patlıcan, Biber | Fidelikte (2 uygulama) | 150-200 cc | 3-4 lt / da |
| Gelişme dönemi boyunca |
| Kavun, Karpuz, Salatalık vb. (Kabakgiller) | Erken gelişme döneminde | 150-200 cc | -4 lt / da |
| İlk sudan önce |
| Kol atımı başlangıcında |
| Meyve döneminde |
| Kiraz, Şeftali, Elma, Armut, Kayısı, Erik, Nektarin vb. (Yaprağını döken ağaçlarda) | Budamadan hemen sonra | 200-250 cc | 4-5 lt / da |
| Gözler uyanırken |
| Çiçekten sonra veya ilk meyve oluşumunca |
| Meyve olgunlaşma döneminde |
| Meyve toplandıktan sonra |
| Bağ | Budamadan hemen sonra | 200-250 cc | 4-5 lt / da |
| Gözler uyanırken |
| Çiçekten önce |
| Koruk döneminde |
| Hasattan sonra |
| Zeytin | Budama ya da sonrası | 250-300 cc | 5-6 lt /da |
| Çiçekten önce |
| Pamuk | 8-10 yapraklı iken (sadece bitki sıralarına) | 250-300 cc | 5-6 lt / da |
| Taraklanma öncesi ve çiçeklenme dönemi |
| İlk koza dönemi |
| Turunçgiller | Çiçek öncesi | 250-300 cc | 5-6 lt / da |
| Çiçek sonrası |
| Haziran döküm öncesi |
| Hasattan hemen sonra |
| Lahana, Karnabahar, Brokoli, Brüksel Lahanası, Kışlık Ürünler ve Marul | Erken gelişme döneminde 15-20 gün sonra (2-3 uygulama yapılır | 200-300 cc | 5-6 lt / da |
| Çilek | Kış dönemi sonunda | 150- 200 cc | 3-4 lt / da |
| Çiçeklenme öncesi ve sonrası |
| Hasat süresince 15 gün ara ile |
| Süs Bitkileri | Gülde uyanma dönemi başında | 150- 200 cc | 4-5 lt / da |
| Tomurcuk fışkırması |
| Gelişme dönemi boyunca 20 gün ara ile |
| Fidancılıkta | Gelişme dönemlerinde 2 uygulama | 200-250 cc | 2-3 lt / da |