ORGANİK GÜBRE /AMINOTAR LIQUID


AMINOTAR LIQUID

İçeriği

% W/W

Organik Madde

% 32

Organik Karbon

% 7,5

Organik Azot  (N)

% 2

Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)

% 2,4

Serbest Aminoasitler

% 12

pH

4 - 6

 

BİTKİ                                    UYGULAMA  DÖNEMİ                    YAPRAKTAN UYGULAMA                TOPRAKTAN UYGULAMA (100LT SU)                                (DEKAR)

 

Domates, Patlıcan, Biber

Fidelikte (2 uygulama)

 

150-200 cc

 

3-4 lt / da

Gelişme dönemi boyunca

 

Kavun, Karpuz, Salatalık vb. (Kabakgiller)

Erken gelişme döneminde

 

 

150-200 cc

 

 

-4 lt / da

İlk sudan önce

Kol atımı başlangıcında

Meyve döneminde

 

Kiraz, Şeftali, Elma, Armut, Kayısı, Erik, Nektarin vb. (Yaprağını döken ağaçlarda)

Budamadan hemen sonra

 

 

200-250 cc

 

 

4-5 lt / da

Gözler uyanırken

Çiçekten sonra veya ilk meyve oluşumunca

Meyve olgunlaşma döneminde

Meyve toplandıktan sonra

 

 

Bağ

Budamadan hemen sonra

 

 

200-250 cc

 

 

4-5 lt / da

Gözler uyanırken

Çiçekten önce

Koruk döneminde

Hasattan sonra

 

Zeytin

Budama ya da sonrası

 

250-300 cc

 

5-6 lt /da

Çiçekten önce

 

Pamuk

8-10 yapraklı iken (sadece bitki sıralarına)

 

250-300 cc

 

5-6 lt / da

Taraklanma öncesi  ve çiçeklenme dönemi

İlk koza dönemi

 

Turunçgiller

Çiçek öncesi

 

 

250-300 cc

 

 

5-6 lt / da

Çiçek sonrası

Haziran döküm  öncesi

Hasattan hemen sonra

Lahana, Karnabahar, Brokoli, Brüksel  Lahanası, Kışlık Ürünler ve Marul

 

Erken gelişme döneminde 15-20 gün sonra (2-3 uygulama yapılır

 

200-300 cc

 

5-6 lt / da

 

Çilek

Kış dönemi  sonunda

 

150- 200 cc

 

3-4 lt / da

Çiçeklenme öncesi ve sonrası

Hasat süresince 15 gün ara ile

 

Süs Bitkileri

Gülde uyanma dönemi başında

 

150- 200 cc

 

4-5 lt / da

Tomurcuk fışkırması

Gelişme dönemi boyunca 20 gün ara ile

Fidancılıkta

Gelişme dönemlerinde 2 uygulama

200-250 cc

2-3 lt / da