LENA UP 6-19-0
| İçeriği | %W/W |
| Toplam Azot (N) | % 6 |
| Amonyum Azotu (N) | % 3 |
| Nitrat Azotu (N) | % 3 |
| Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | % 19 |
| İçeriği | %W/W |
| Toplam Azot (N) | % 6 |
| Amonyum Azotu (N) | % 3 |
| Nitrat Azotu (N) | % 3 |
| Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | % 19 |
|
BİTKİ UYGULAMA DÖNEMİ YAPRAKTAN TOPRAKTAN (100 LT SUYA) (1 DA) | |||
|
Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Kabak, Fasulye, Enginar, Patates, Havuç, Çilek, Marul |
Vejetasyon süresince 4-5 uygulama |
150-200cc |
250 – 300 cc / 100lt su |
|
Meyve Ağaçlarında |
Vejetasyon süresince 4-5 uygulama |
200cc |
2,5 lt |
|
Açık Alan Sebzeciliği |
Vejetasyon süresince 4-5 uygulama |
150 - 200 cc |
2,5 lt |
|
Bağ, Muz |
Vejetasyon süresince 4-5 uygulama |
200 cc |
200 – 300 cc / 100lt su |