• RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

LENAZN

Posted by admin Ağustos - 27 - 2012

LENAZN
Çinko Esaslı Gübre Çözeltisi
Çinko Sülfat Çözeltisi

ÖZELLİKLERİ: Çinko noksanlığında, meyvelerde yaprak oluşumu olumsuz etkilenir. Sürgün uçlarında rozet oluşur. Tomurcuk oluşumu azalır. Tomurcuk açılmadan kalır. Sürgünler ölür, yapraklar erken dökülür. Lenazn, zn eksikliğini gidererek bitkiyi canlandırır ve verimin artmasına yardımcı olur.
TİCARİ ŞEKLİ: 1 lt,5 lt ve 20 lt’lik HDP plastik ambalajlarda piyasaya verilir.

İÇERİĞİ:
Suda çözünür Çinko ( Zn )  : %12

UYGULANDIĞI BİTKİ,DOZLARI VE UYGULAMA ŞEKLİ:

BİTKİLER

UYGULAMA ŞEKLİ

DOZLARI

Sebzeler, Soya, Pamuk, Yer fıstığı, Şeker pancarı, Mısır vb. yapraktan

50-100 g/da

Çilek yapraktan

50-100 g/da

Çeltik yapraktan

50-100 g/da

Narenciye yapraktan

50-100 g/da

Tarla bitkileri; Buğday, arpa, yulaf vb. yapraktan

50-100 g/da

Zeytin, Bağ yapraktan

50-100 g/da

Elma, Armut yapraktan

50-100 g/da

Kaysı, Erik, Şeftali yapraktan

50-100 g/da

Ceviz, Kiraz, Vişne, Badem yapraktan

50-100 g/da