• RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

LENABOR

Posted by admin Ağustos - 27 - 2012

LENABOR
BORON ETANOL AMİN

ÖZELLİKLERİ: Lenabor, Bor noksanlığı nedeniyle meydana gelen yapraklar ve dallarda görülen kolay kırılan gevrek yapı oluşumunu önler, duran büyüme noktalarını canlandırır, çiçek ve meyve oluşumunu teşvik eder.
TİCARİ ŞEKLİ: 1 lt,5 lt ve 20 lt’lik HDP plastik ambalajlarda piyasaya verilir.

İÇERİĞİ:
Suda çözünür Bor: % 10

UYGULANDIĞI BİTKİLER, DOZLARI VE UYGULAMA ŞEKLİ:

BİTKİLER

UYGULAMA ŞEKLİ VE DOZLARI

Sebzeler; Domates, salatalık, biber vb. Uygulama Dozu: 250 cc/ da veya 100 lt su
Kavun, karpuz, Muz, çilek ve bağ Uygulama Dozu: 250 cc/ da veya 100 lt su
Narenciye ve Meyve ağaçları Uygulama Dozu: 250 cc/ da veya 100 lt su
Süs bitkileri; karanfil, gül vb. Uygulama Dozu: 250 cc/ da veya 100 lt su
Tarla bitkileri; Pamuk, mısır, soya, yer fıstığı vb. Uygulama Dozu: 250 cc/ da veya 100 lt su
Şeker pancarı, patates, havuç, soğan Uygulama Dozu: 250 cc/ da veya 100 lt su