BİTKİ UYGULAMA DÖNEMİ YAPRAKTAN UYGULAMA TOPRAKTAN UYGULAMA (100LT SU) (DEKAR) |
Açık Tarla Ve Sera Sebzeler | 1. uygulama: Fide dikiminden sonra | 100 - 150 cc | 1 - 3 lt |
2. uygulama: İlk uyg.15 gün sonra |
Meyveler (Elma, Armut, Kiraz, Kayısı, Erik, Şeftali, Badem, Fındık, Ceviz Zeytin) | 1. uygulama: Çiçeklenmeden önce | 100 gr - 150 gr | 1 - 2 kg |
2. uygulama: Hasattan sonra |
Pamuk | Koza oluşumundan önce | 100 gr - 150 gr | 2 - 3 kg |
Çilek | 1. uygulama: Çiçeklenmeden önce | 100 gr - 150 gr | 1 - 2 kg |
2. uygulama: İlk uygulamadan 15 gün sonra |
Turunçgiller, Muz, Zeytin | Hasattan sonra çiçeklenmeden önce | 100 gr - 150 gr | 2 - 3 kg |
Doğum döneminde |
Çiçeklenmeden önce |
Bağ, Kivi | 1. uygulama: Göz kabarmasında | 100 gr - 150 gr | 1 - 2 kg |
2. uygulama: Çiçeklenmeden önce |
Tarla Bitkileri (Buğday, Arpa, Çeltik) | İhtiyaç duyulan her dönemde | 75 - 100 cc | 1 - 3 lt |
Dönemi arasında tek uygulama |
Endüstri Bitkileri (Ş. Pancarı, Mısır, Ayçiçeği, Patates) | 1. uygulama: Ekim öncesi topraktan | 100 gr - 150 gr | 1 - 2 kg |
2. uygulama: Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemde |
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Mercimek) | Gelişme dönemi boyunca | 100 gr - 150 gr | 1 - 2 kg |