ÖZEL GÜBRE /LENA CAB


LENA CAB

İçeriği               

% W/W

Toplam Azot (N)

%9

Amonyak Azotu (N)                                                           

%0,5

Nitrat Azotu (N)

%8,5

Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO)

%13

Suda Çözünür Bor (B)

%0,3

Özellikleri: LENA CAB (KALSİYUM + BOR + AMİNOASİT), bitki dokusunu güçlendirmek ve bitkinin hastalık ve benzeri durumlara karşı direncini artırmak için hazırlanmış; bitkinin hücre duvarına zarar vermeden kolayca alınabilen bir formülizasyona sahiptir. Hücre bölünmesi, gelişmesi ve hücrelerin toksinlerden korunmasında önemli rol oynar.

 

LENA CAB, meyve ve bitki dokusunu güçlendirerek bitkiye dayanıklılık kazandırır ve yaşlanmayı geciktirir. Meyvede yumuşama hissedilince sertleşmeyi sağlar, çatlamalara karşı korur ve depo ömrünü uzatır.

 

BİTKİ                                                       UYGULAMA  DÖNEMİ                    YAPRAKTAN UYGULAMA                               TOPRAKTAN UYGULAMA                                                                                                                                                               (100LT SU)                               (DEKAR)

Domates,  Biber, Hıyar, Patlıcan, Kabak, Fasulye, Enginar, Patates, Havuç, Çilek, Marul

 

 

Vejetasyon süresince 4-5 uygulama

 

 

150-200 cc

 

 

2,5 lt

Açık Alan Sebzeciliği

Meyve Ağaçlarında

Vejetasyon süresince 4-5 uygulama

200 cc

2,5 lt

Bağ

 

Vejetasyon süresince 4-5 uygulama

 

200 cc

 

2,5 - 3 lt

Muz