AMINOSTAR
| İçeriği | % W/W | 
| Toplam Organik Madde | % 80 | 
| Organik Karbon | % 15 | 
| Organik Azot | % 4 | 
| Serbest Aminoasitler | % 30 | 
| Maksimum Nem | % 20 | 
| pH Aralığı | 3 - 5 | 
 
                                | İçeriği | % W/W | 
| Toplam Organik Madde | % 80 | 
| Organik Karbon | % 15 | 
| Organik Azot | % 4 | 
| Serbest Aminoasitler | % 30 | 
| Maksimum Nem | % 20 | 
| pH Aralığı | 3 - 5 | 
 
                                | 
 BİTKİ KULLANMA AMACI VE DÖNEMİ KULLANMA DOZU (100LT SUYA) | ||
| 
 Tarla Bitkileri, Buğday, Şeker Pancarı | 
 Yaprak döneminden itibaren çiçeklenme öncesinde 5-6 uygulama | 
 40-50 g/da yapraktan | 
| 
 Endüstri Bitkileri | 
 Yaprak döneminden itibaren çiçeklenme öncesinde 3-5 uygulama | 
 40-50 g/da yapraktan | 
| 
 
 
 Meyveler (Kiraz, Kivi, Ceviz, Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Fıstık) | 
 Toplamda 5-6 uygulama | |
| 
 Tomurcuk ve çiçeklenmenin öncesinde, sürgün büyüme döneminde | 
 40-50 g/da yapraktan | |
| 
 Meyve oluşumunda | 
 50-60 g/da yapraktan | |
| 
 Çiçeklenme Sonrası meyvelerin büyümelerinin devam etme sürecinde | 
 50-60 g/da yapraktan | |
| 
 
 
 Sebzeler | 
 Toplamda 8-10 Uygulama | 
 | 
| 
 3-5 Yapraklı Dönemde | 
 40-50 g/da yapraktan | |
| 
 3 hafta sonra çiçeklenme döneminde | 
 50-60 g/da yapraktan | |
| 
 
 Yem Bitkileri | 
 Toplamda 2-3 uygulama | 
 | 
| 
 İlk çıkıştan ve her biçimden sonra | 
 40-60 g/da yapraktan | |
| 
 Süs Bitkileri | 
 Dikimde ve her 10 gün ara ile | 
 30-50 g/da yapraktan | 
| 
 Seracılıkta | 
 İlk dikimde, dikimden 2 Hafta Sonra ve her iki haftada bir | 
 60g/100L su 200g/da damlama ile |